OM DOOSAN ROBOTICS

Doosan er et Sydkoreansk konglomerat med 42.000 ansatte, og er listet på Fortune 500 listen over de største firmaer i Verden.

Doosan Logo

De er aktive i en bred vifte af områder, fra Energi, Konsulentvirksomhed, til entreprenørmaskiner, værktøjsmaskiner etc. For eksempel er BobCat gravemaskiner en del af Doosan.

Doosan Robotics er startet i udgangen af 2014, med overvejende fokus på kollaborative robotter. I 2017 præsenterede man de første robotter for omverden, og i starten af 2018 blev de første 8 varianter af Deres kollaborative robotter leveret til diverse kunder i Asien.

Doosan Robotics er den nye standard inden for kollaborative robotter

De giver den højeste sikkerhed i samarbejdet mellem operatører og robotter med deres unikke følsomhed på 0,2 N. De er lette at integrere i Jeres eksisterende arbejdsmiljø, og er en hurtig og økonomisk robotløsning til at automatisere Jeres proces.

Sikkerhed

Alle robotter er certificeret af TÜV Syd. Fra dag ét har Doosan haft fokus på højeste sikkerhed for mennesker og operatører i robottens område. Det ses blandt andet i softwaren til robotterne, hvor man kan konfigurere robottens sikkerhedsniveau til hver enkelt applikation.

Hurtig og enkel opstart

Til hver eneste af Jeres applikationer er Doosan-robotten i stand til at beregne hældninger, vægten af ​​dets værktøj og dets centerlinje - det giver korteste installationstid.

Intuitiv programmering

Doosan Robotics-robotter er lette at lære, og der er mange programmeringsskabeloner, der understøtter jer i programmering.

Direkte kontrol

Cockpittet oven på robottens hoved, letter og optimerer programmeringen og giver Jer ubegrænsede bevægelsesmuligheder, uden at have viden om robotprogrammering.

Ekstrem følsomhed

Robotterne er i stand til at føle en kraft ved 0,2N hvilket gør dem særdeles velegnet til applikationer hvor man har behov for et konstant og jævnt tryk, ved blandt andet er nyttigt til polerings-, afgratnings- eller montageopgaver.

Et komplet program af kollaborative robotter

Med 4 varianter af robotter, som alle findes i 2 varianter, har du altid den optimale løsning, uanset din opgave.

Scroll til toppen