Den samlede løsning i fokus

United Components har den samlede løsning i fokus

Hos United Components har vi en klar målsætning om, at vi vil imødekomme vores kunders behov for de bedst mulige løsninger. Dem som garanterer en lang levetid. Dem som er enkle at anvende og at implementere. Dem som sikrer et minimalt behov for service og vedligeholdelse.

Vi ved, at der sjældent er tid til at tage chancer, når de bedste komponenter skal vælges.

Det kan vi kun leve op til, fordi vores produktprogram består af high-end komponenter fra de mest innovative producenter i Europa.

Kvalitet, holdbarhed og effektivitet er vores succeskriterier.

Vi taler kundens sprog – og producentens

Vores omfattende produktpalette gør det muligt for jer, at opbygge jeres løsning med komponenter fra én leverandør.

Vi navigerer dagligt i et innovativt samspil mellem de bedste løsninger – i basismaskiner, vibratorsystemer, håndteringsløsninger, gribe og støddæmpere eller skrue og pressesystemer.

Vi stiller vores knowhow til rådighed

Vi holder det nødvendige fokus. Det er derfor vi kan hjælpe med optimalt tilpassede applikationer og i sidste ende den bedste løsning.

Vi taler kundens sprog – og producentens. Unikke automationsløsninger opstår ikke bag lukkede døre. Vi lytter, spørger, tænker, analyserer og undersøger. Derfor forstår vi både industriens og kundernes behov. United Components er centrum i den universale snitflade mellem begge verdener.

Det er grunden til vores succes.

Vi er tættere på – fra start til slut.

Vil I vide mere? Så kontakt os på tlf. 6440 0971 og hør hvordan vi kan hjælpe jer frem til jeres bedste applikationsløsning.

Scroll to Top