Systemer til medicinalindustriens strengeste krav

United Component er Tyske RNA’s repræsentant i Skandinavien.

I kraft af RNA’s datterselskab PSA, som har specialiseret sig i fremføringssystemer der lever op til de strengeste krav inden for medicinalindustrien, har vi mulighed for at levere komponenter til automatiseringssystemer for anvendelse op til renrumsklasse 5 indenfor for medicinal og pharma-industri.

PSA producerer fremføringssystemer der kan anvendes i både krævende og mindre krævende miljøer. Alle systemer leveres i rustfrit stål AISI 316 L, DIN 1.4404 og 1.4435, der sikrer sporbarheden af anvendte materialer.

PSA udvikler fremføringsløsninger til avancerede sorteringsopgaver på elektropolerede systemer, der opfylder kravene i GMP og FDA regulativer. Komponenterne kan leveres med polerede overflader med en ruhed ned til 0,4µ og i sporbare materialer.

Som altid indenfor RNA gruppen er kvalitet en topprioritet. Kvaliteten sikres ved altid at være på forkant med udviklingen, gennem løbende uddannelse af medarbejdere og ved et fuldt dokumenteret kvalitetsstyringssystem.

RNA er verdens største udbyder af komponenter for fremføring samt Europas største på vibratorløsninger. Med deres 400 medarbejdere fordelt på 7 fabrikker, leverer RNA årligt 1500 femføringssystemer. Det er en af grundende til United Components har valgt RNA som samarbejdspartner – vi ønsker at kunne servicere vores kunder med komponenter fra verdens førende leverandører af vibrator- og fremføringssystemer.

Vi sammensætter fuldstændig kundespecifikke specialløsninger. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan være jer behjælpelige med løsning af jeres næste fremføringssystem.

Scroll til toppen