Traditionelle fødesystemer kan sagtens være innovative

Fleksible systemer med kamera og robotter er i vækst, men traditionelle vibratorsystemer udgør stadig den største del af markedet for fremføringssystemer for automatisering.

Kravet til ensartethed stiger

Kravet til ensartethed, sporbarhed og dokumentation stiger indenfor automationsindustrien. Hvor det tidligere var håndværkere, der lavede unikke løsninger som ikke var dokumenteret eller ens, er kravene fra markedet i dag, at løsningerne skal være dokumenterede og at det skal være muligt at genbestille systemer og reservedele, da alle systemer selvfølgeligt er konstrueret i 3D.

United Components samarbejdspartner RNA, har gennem mange år opbygget et renommé som den mest innovative udbyder af fremføringsløsninger. De opfandt begrebet ”fleksible fødesystemer” og er blandt de første til at tilbyde vibratortoppe, printet i 3D i helt op til Ø400.

Vækst gennem unikke løsninger

Fremstilling af vibratorsystemer kræver stor erfaring, og det har den mere end 50 år gamle virksomhed. I dag er RNA Europas største leverandør af vibratorsystemer, og de har oplevet en nærmest eksplosiv vækst igennem de sidste 5 år. Deres vækst er drevet af deres unikke løsninger, som er 100% dokumenteret og supporteret globalt.

Som RNA’s repræsentant i Skandinavien, fremstiller United Components lige som vores samarbejdspartner, hvert enkelt vibratorsystem til den aktuelle komponent der skal fremføres.

Hos United Components står vi parat med rådgivning om jeres næste fremføringssystem. Kontakt os og hør mere om mulighederne for kundespecifikke og unikke løsninger.

Billedet herover viser 3D printede vibratorsystemer for fremføring af O-ringe.

Scroll til toppen