En tyk streg under teknologiførerskabet

Sommer Automatic blev fornyligt en del af Zimmer Group og skiftede i den forbindelse navn til Zimmer – men derudover, er alt ved det gamle.

Et samarbejde med Zimmer Group giver tværtimod en unik mulighed for at udbygge positionen som markedets mest kompetente samarbejdspartner indenfor gribere og håndteringsløsninger, blandt andet i det eksplosivt voksende robotmarked. Uanset om man søger en standardgriber eller en specialgriber for f.eks. O-ringe eller drejemoduler, vakuumløsninger eller linearmoduler, så har Zimmer Group altid den rigtige løsning og den bedste kvalitet.

Det er derfor United Components har valgt Zimmer Group som samarbejdspartner.

5000 serien – en patenteret løsning

Med introduktionen af den patenterede 5000 serie, som findes i både elektrisk og pneumatisk version, har Zimmer Group f.eks. sat en tyk streg under teknologi-førerskabet indenfor komponenter for montageteknik.

5000 Serien kan målmæssigt erstatte 98% af alle andre premium gribere direkte, da indbygningsmålene er 100% identiske med de fleste producenter på markedet.

5000 Serien er alle andre premium gribere på markedet overlegne, uanset om det gælder mekaniske egenskaber som gribekraft og fingerlængde eller om det gælder levetid, tæthed og funktioner.

Det gør komponenterne yderst anvendelige i løsninger indenfor mange af de industrier, vi beskæftiger os med hos United Components.

Vi har specialiseret os i produktion, rådgivning og support indenfor automatiseringsløsninger og står gerne til rådighed, ved jeres næste projekt.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan føre værdi til jeres næste projekt.

Scroll til toppen