Verdens største messe for automatisering

Motek – verdens største messe for automatisering.

United Components samarbejdspartnere er til stede ved verdens største messe indenfor automatisering Motek Internationale Fachmesse für Produktions- und Montageautomatisierug.

Messen finder sted i Stuttgart den 9.-12. oktober og er verdens største messe inden for automatisering.

Weiss GmbH

Vor leverandør Weiss GmbH finder I i hal 3, stand nr. 3305. Her præsenteres den nyeste generation af TC rundbordet, som har en række nye features. Ligeledes udstilles de nyeste komponenter for pick-and-place løsninger baseret på linearmotorer som muliggør over 100 takter i minuttet, med nøjagtigheder ned til 0,01 mm samt øvrige montageteknikker, der kan styres af de fleste standard controlere på markedet.

United Component er Weiss’ repræsentant i Danmark, fordi Weiss tilbyder markedets mest innovative løsninger indenfor emnetransport.

 

Stöger Automation GmbH

Stöger Automation GmbH finder I i hal 5, stand nr. 5317. Stöger Automation har i mere end 30 år været kendt som et innnovativt firma indenfor udvikling og opbygning af skruesystemer med automatisk tilfødning af skruer. Stöger leverer alle former for udstyr for montage af skruer, møtrikker, nitter, stifter og jack nuts.

United Component er Stögers repræsentant i Danmark.

 

PROMESS Montage- und Prüfsysteme GmbH

PROMESS udstiller i hal 4, stand nr. 4312. Promess er United Components samarbejdspartner på elektriske servopressere og er markedets stærkeste leverandør af nøjagtige pressesystemer for anvendelse inden for automobil-, ur-, medicinal- og elektronikindustrien.

 

Zimmer Group

Zimmer Group udstiller i hal 3, stand 3405. Her præsenteres markedets bedste produkter indenfor området støddæmpere og bremse-/klemelementer. Ligeledes præsenterer Zimmer den nyeste generation af elektriske gribere der som via IO Link, er direkte integreret i styringen på Universal Robots, men som også kan bruges i mange andre robotløsninger. United Component har valgt Zimmer som samarbejdspartner, fordi de er verdens største leverandør af klemelementer for alle fabrikater af linearføringer, samt markedets klart mest innovative firma omkring gribesystemer for automation.

 

Læg vejen forbi vore leverandører, hvis I kommer forbi messen. Kontakt os, hvis I har behov for adgangskort.

Mere information om Motek messen

 

Scroll til toppen