Vi byder Lasse velkommen til vores konstruktionsafdeling

Lasse er startet som Design Engineer

Efterspørgslen efter vores skræddersyede ASTRO fødesystemer fortsætter med at stige, og derfor har vi travlt i vores konstruktionsafdeling. Vi er heldige at have ansat Lasse som Design Engineer.

Lasse er oprindeligt fra Sønderborg, men flyttede med sin familie til Håre på Fyn, da han var seks år gammel. Interessen for automation og teknik blev vakt tidligt, da Lasses far i mange år har arbejdet inde for samme felt.

Han valgte derfor at uddanne sig som industritekniker på Syddansk Erhvervsskole, hvor han blev færdiguddannet i 2018. Han ønskede at udfordre sig selv med tekniske tegninger og design, og derfor fortsatte han sin uddannelse og blev produktionsteknolog på UCL i Odense. Vi er glade for, at han nu er en del af vores team her hos United Components.

Lasses interesse for teknologi ophører ikke, når arbejdsdagen er slut; han bruger sin fritid på at bygge computere derhjemme. Derudover sætter han pris på hyggelige stunder med brætspil og smagning af specialøl sammen med vennerne. Han dedikerer også tid til gymnastik og træning.

For nylig har Lasse og hans kæreste Tea der læser til ingeniør inden for sundheds- og velfærdsteknologi, købt et rækkehus i Hjallese.

Vi er glade for at have Lasse ombord, og vi er sikre på, at hans tekniske færdigheder og erfaring vil bidrage positivt til vores team. Vi ser frem til at arbejde sammen med ham og udvikle vores ASTRO fødesystemer endnu mere. Velkommen til United Components, Lasse.

 

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948