Produkter fra WEISS GmbH

United Components

Kontakt UCDK

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan gøre en forskel for dig

WEISS Montageteknik

WEISS montageteknik

Pick-and-place, eller en enkelt akse? WEISS har den rigtige løsning baseret på linearmotorer, som muliggør over 100 takter i minuttet med nøjagtigheder ned til 0,01 mm.

Montageteknikken fra WEISS kan styres af de fleste standardcontrollere på markedet. Du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. 

WEISS Accurate

WEISS Accurate

En stabil base at bygge på er alt afgørende for opbygning af den færdige løsning.

WEISS Accurate er en afdeling for højpræcise løsninger baseret på direct drives og linearmotorer.

Systemer kan opbygges i aluminium såvel som sten for installation i temperaturregulerede rum.

WEISS Rundborde

WEISS er Europas største producent af rundborde og tilbyder et komplet program af rundborde fra de mindste til de største, fri programmerbare eller med faste delinger.

Kontakt os gerne for at høre mere om hvorfor TC rundborderne er de mest solgte rundborde i Europa. 

WEISS Rundbord

WEISS Rundbordsmaskiner

Den komplette løsning. WEISS tilbyder en omfattende vifte af tilbehør for anvendelse omkring rundborde: Plader, stativer, fiksturer etc. med stor grad af kundetilpasning.

WEISS palletteanlæg LS280

WEISS LS280 er en unik kombination af 2 velkendte funktioner, nemlig transfersystem og rundborde, men i den samme løsning.

Med op til 60 takter i minuttet, stødfri transport, og et unikt styringskoncept har WEISS LS280 gået sin sejrsgang over hele verden.

WEISS Delta robot

DR Delta robot

Delta robotterne fra WEISS er kendetegnet ved at være lynhurtige, lette og ekstremt nøjagtige. DR serien fås med 2 til 5 akser, og er lavet til at håndtere high-speed montering og håndtering. De benyttes især til automatiserede applikationer i emballage- og elektronikindustrien. I disse applikationer tilbyder de høj hastighed såvel som ekstrem præcision.

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948