Velkommen til

United Components

Vores Ekspertise

Kvalitet | Knowhow | Rådgivning

Vi er et Danskejet firma, med fokus på det Skandinaviske marked, med aktiviteter i Sverige, Norge og Danmark.

Unikke automationsløsninger opstår ikke bag lukkede døre – det kræver en forståelse for kravene i industrien og ved kunderne. Vi har denne forståelse, fordi vi lytter, spørger, tænker og undersøger.

Vi har en tæt dialog med de firmaer vi repræsenterer, og vi tager vores kunder i hånden fra start til slut. Vi er den universale snitflade mellem begge verdener. Det er grunden til vores succesfulde vækst.

Produkter af høj kvalitet er kernen i vores kunders løsninger, hvorfor vi repræsenterer automationskomponenter af højeste kvalitet.

Vi rådgiver jer gennem hele projektet fra start til slut, så I står med den bedst mulige løsning, når projektet er afsluttet.

Har du brug for rådgivning?

kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for dig.

Vores fokus er på teknisk avancerede komponenter, til anvendelse i udvikling og fremstilling af specielle maskindele, primært i forbindelse med monteringsløsninger.

Vi stræber efter at være vores kunders fortrukne partner i Skandinavien. Dette opnår vi med et unik udvalg af high-end komponenter, som både enkeltvis og i kombination med hinanden, garanterer vores kunder den bedst mulige løsning.

Vores mission er at være tættere på din automation (closer to your automation). Gennem engagement og viden, hjælper vi  vores kunder med at opbygge, og vedligeholde, en stærk position på markedet. Ligeledes vil vi opnå dette gennem levering af unikke komponenter, og løsninger, som er ledende inden for innovation og kvalitet. Løsninger som garanterer en lang levetid og minimale omkostninger til vedligehold og service.

United Components blev stiftet i 2003 af Niels H. Sørensen og beskæftiger i dag 23 ansatte.

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan gøre en forskel for dig

Læs vores seneste nyheder

Doosan H2017 kollaborativ robot

Doosan H2017 kollaborativ robot

I sommeren 2020 lancerede Doosan Robotics H-serien, der udmærker sig ved at veje det halve af tilsvarende cobots og samtidig være markedets sikreste samt kraftigste.

Læs mere

Fremføring af posekonnektor

Fremføring af posekonnektor

Alle vores Astro fødesystemer tegnes, udvikles og bygges inhouse, og nu har vores dygtige konstruktions- og monteringsafdeling netop sendt endnu et fødesystem ud ad døren.

Dette fødesystem håndterer pose konnektorer.

Læs mere

Astro fødesystem

Astro fødesystem

Vores Astro fødesystemer sikrer dine emner en optimal start på rejsen gennem produktionsanlægget
Præcis som denne løsning, vi netop har leveret til en kunde, der udfælder, orienterer og fremfører 4 forskellige emner til den videre produktionsproces.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Allé 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948