Velkommen til

United Components

Vores Ekspertise

Kvalitet | Knowhow | Rådgivning

Vi er stolt eneforhandler af en række udvalgte, markedsledende leverandører med fokus på det Skandinaviske marked med aktiviteter i Sverige, Norge og Danmark.

Unikke automationsløsninger opstår ikke bag lukkede døre – det kræver en forståelse for kravene i industrien og ved kunderne. Vi har denne forståelse, fordi vi lytter, spørger, tænker og undersøger.

Vi har en tæt dialog med de firmaer vi repræsenterer, og vi tager vores kunder i hånden fra start til slut. Vi er den universale snitflade mellem begge verdener. Det er grunden til vores succesfulde vækst.

Produkter af høj kvalitet er kernen i vores kunders løsninger, hvorfor vi repræsenterer automationskomponenter af højeste kvalitet.

Vi rådgiver jer gennem hele projektet fra start til slut, så I står med den bedst mulige løsning, når projektet er afsluttet.

Har du brug for rådgivning?

kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for dig.

Vores fokus er på teknisk avancerede komponenter til anvendelse i udvikling og fremstilling af specielle maskindele primært i forbindelse med monteringsløsninger.

Vi stræber efter at være vores kunders fortrukne partner i Skandinavien. Dette opnår vi med et unik udvalg af high-end komponenter, som både enkeltvis og i kombination med hinanden, garanterer vores kunder den bedst mulige løsning.

Vores mission er at være tættere på din automation (closer to your automation). Gennem engagement og viden hjælper vi  vores kunder med at opbygge og vedligeholde en stærk position på markedet. Ligeledes vil vi opnå dette gennem levering af unikke komponenter og løsninger, som er ledende inden for innovation og kvalitet. Løsninger, som garanterer en lang levetid og minimale omkostninger til vedligehold og service.

United Components blev stiftet i 2003 af Niels H. Sørensen og har i dag hovedkontor i Middelfart. Derudover har vi et selskab i Sverige under navnet UC United Components AB.

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan gøre en forskel for dig

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948