Automationsløsninger fra

United Components

Automation af høj kvalitet

I mere end 2 årtier har vi beskæftiget os med handel, rådgivning, automation og teknisk service af løsninger og komponenter målrettet Skandinaviske industrivirksomheder.

Vores Ekspertise

Kvalitet | Knowhow | Rådgivning

Produkter af høj kvalitet er kernen i vores kunders løsninger, hvorfor vi repræsenterer automationskomponenter af højeste kvalitet.

Med mere end 20 års erfaring, giver vores knowhow os en naturlig forbindelse mellem jer som kunder og vores leverandører.

Vi rådgiver jer gennem hele projektet fra start til slut, så I står med den bedst mulige løsning, når projektet er afsluttet.

Har du brug for rådgivning?

kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for dig.

Vi er glade for at have en samarbejdspartner som United Components. De leverer ikke bare komponenter, men involverer sig i løsningen fra start til slut. De er i stand til at levere hovedparten af det som det kræver for at bygge en specialmaskine, fra store dele som f.eks. basis i hele maskinen, til små dele som støddæmpere, og det hele i den bedste kvalitet, så vi er sikre på at vores kunde har den optimale funktion og løsning. Ved Amatec ApS leverer vi velfungerende mærkningsløsninger, i højeste kvalitet, som er i drift ved de fleste betydningsfulde producenter i DK. Produktpaletten fra UC hjælper os til at opfylde vores strenge kriterier omkring kvalitet, levetid og pålideligehed, og der igennem fremstå kompetente og succesfulde ved vores kunder. Den tætte kontakt og dialog med UC gør, at vi altid har fingeren på pulsen, og istand til at udvikle os sammen med dem.

Flemming Buch

Amatek ApS

Vi forhandler en lang række kvalitetskomponenter til din automationsløsning. Du kan se udvalget ved at klikke her

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948