Produkter fra PROMESS Montage

United Components

Kontakt UCDK

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan gøre en forskel for dig

Uanset hvad du skal sammenføje har vi en unik palette af skrue- og pressesystemer med højeste nøjagtighed

PROMESS har i mere end 20 år specialiseret sig i udvikling og fremstilling af servopresser. Deres kernekompetencer er udvikling af komplette teknologier til at løse individuelle og komplekse montage- og testopgaver. I dag er produkterne kendt for deres uovertrufne kvalitet samt de ubegrænsede anvendelsesmuligheder.

Arbejdsstationer fra Promess

Den integrerede NC servopresse positionerer med en nøjagtighed på +/- 0,001 mm. Det pladsbesparende design gør det samtidig muligt, at integrere arbejdsstationen på meget lidt plads. Alle elektriske komponenter inklusive NC-styringen er integreret i pressens ramme, et styreskab er derfor ikke nødvendigt.

Promess Rapid 

Enhedens ydeevne er sammenlignelig med lineære motorsystemer, men den giver en bedre energieffektivitet. Hastigheder på 500 mm/s og en acceleration på 30.000 mm/s² kan nås. Den er designet til kræfter på op til 5 kN.

URFM

Universal Rotational Joining Module (URFM) er designet til særligt krævende applikationer, hvor aksiale og rotationskræfter skal påføres og overvåges samtidigt. De lineære og roterende bevægelser styres via to uafhængige akser og overvåges af den integrerede PROMESS-software. Kraft-forskydning og moment-vinkel kurver kan genereres, overvåges og gemmes.

UFM Line5 RX

Line5 RX universelle tilslutningsmoduler er velegnede til enkle såvel som komplekse monteringsprocesser samt til inspektions- og testapplikationer i kraftområdet fra 0,2 til 500 kN. Dette tilslutningsmodul gør det muligt at styre flere presser med kun én styreenhed.

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948