Produkter fra RNA Automation

United Components

Kontakt UCDK

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan gøre en forskel for dig

RNA Vibratorsystemer

RNA er Europas største leverandør af vibratorløsninger, med årlig fremstilling af mere end 1.500 fremføringssystemer, så som traditionelle vibratorsystemer, cirkulære vibratorer, lineær vibratorer, med eller uden enkeltudfælder i ende af linearvibrator.

Bunkere og fyldesystemer

Bunkere og fyldesystemer er en overset del af vibratorsystemerne. De anvendes til at efterfylde vibratorsystemerne, så de kører stabilt.

Vores viden er unik, og vi samarbejder med flere leverandører omkring den optimale løsning til Jeres opgave med bunkere fra 0,1 til 2000 Liter

Fleksible fremføringssystemer

Markedet for fleksible fremføringssystemer er i kraftig vækst, og igennem RNA’s samarbejde med Schweiziske Asycube, har man markedets stærkeste løsning når man taler fleksible fremføringssystemer med vibrationer i 3-akser.

Komponenter til vibratorsystemer

United Components A/S er forhandler af RNA, verdens største leverandør af komponenter for opbygning af vibratorsystemer.

RNA kan levere alle tænkelige løsninger til jeres opgave og i markedets bedste kvalitet.

ASTRO fødesystemer

ASTRO fødesystemer et lokalt fremstillet produkt baseret på de overlegne vibratorkomponenter fra RNA. De egner sig til en bred vifte af emner og er fuldt dokumenterede løsninger til fornuftige priser med kort leveringstid.

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948