Astro fødesystem fra United Components 

Nyheder

13. september 2022  

Vores Astro fødesystemer sikrer dine emner en optimal start på rejsen gennem produktionsanlægget

Præcis som denne løsning, vi netop har leveret til en kunde, der udfælder, orienterer og fremfører 4 forskellige emner til den videre produktionsproces.

Fødesystemerne er adskilt i 2 selvstændige enheder, som hver håndterer 1 emnetype ad gangen, der som start hældes i hver sin båndbunker. Herfra fodrer båndbunkeren en cirkulær top, der er specialfremstillet i et 5-akset bearbejdningscenter og monteret på et vibratordrev.

Når orienteringen af emnet er som ønsket, udskilles det herfra til en lineær skinne, der også er monteret på et vibratordrev. Den lineære skinne er samtidig udstyret med en sensor, der kontrollerer antallet af emner og derved afhjælper, at et eventuelt pres fra kødannelse bliver for stort. 

For enden af den lineære skinne findes en enkeltudfælder, der dels sørger for at emnet lægges klar til aftagelse i overensstemmelse med kundens ønsker, og dels registrer emnets position ved hjælp af en sensor.

Som det fremgår af videoen, har vi benyttet en M0617 Doosan robot udstyret med en kollaborativ griber fra Zimmer, af typen HRC-03, til at aftage emnerne. Dette gav os mulighed for at teste systemerne, og da den kollaborative Doosan robot blot førte emnerne tilbage i båndbunkerne, var vi fri for stop undervejs.

Se fødesystemet i videoen

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948