Fødesystem fra United Components A/S orienterer og fremfører 3 forskellige emner

Nyheder

13. september 2022  

Fødesystem fra United Components A/S orienterer og fremfører 3 forskellige emner

Vi har leveret et kompakt fødesystem til en kunde gennem mange år, der havde et behov for at håndtere, orientere og fremføre 3 forskellige størrelser skruer med spændeskiver.

Fødesystemet består af en cirkulær top, der er specialfremstillet til kunden i et 5-akset bearbejdningscenter, monteret på et vibratordrev. En lineær skinne, der også er monteret på et vibratordrev, en sensor til at afhjælpe uhensigtsmæssig kødannelse på skinnen samt en enkeltudfælder, der udtager og præsenterer skruen, så denne kan opsamles og monteres i den videre produktionslinje.

Kunden hælder ganske enkelt skruerne op i den cirkulære top, der herefter orienterer og udskiller skruerne ved hjælp af vibrationer, så de kan fremføres på en lige række. Den lineære skinne tager herefter over og bruger ligeledes vibrationer til at lede skruerne fremad.

En sensor kontrollerer antallet af skruer, så presset herfra ikke bliver så stort, at det påvirker fremføringen. Til slut udskilles skruerne enkeltvis og præsenteres i overensstemmelse med kundens behov for den videre håndtering af skruen.

Se fødesystemet i videoen

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948