Fødesystem fra United Components A/S orienterer og fremfører 3 forskellige emner

Nyheder

13. september 2022  

Fødesystem fra United Components A/S orienterer og fremfører 3 forskellige emner

Vi har leveret et kompakt fødesystem til en kunde gennem mange år, der havde et behov for at håndtere, orientere og fremføre 3 forskellige størrelser skruer med spændeskiver.

Fødesystemet består af en cirkulær top, der er specialfremstillet til kunden i et 5-akset bearbejdningscenter, monteret på et vibratordrev. En lineær skinne, der også er monteret på et vibratordrev, en sensor til at afhjælpe uhensigtsmæssig kødannelse på skinnen samt en enkeltudfælder, der udtager og præsenterer skruen, så denne kan opsamles og monteres i den videre produktionslinje.

Kunden hælder ganske enkelt skruerne op i den cirkulære top, der herefter orienterer og udskiller skruerne ved hjælp af vibrationer, så de kan fremføres på en lige række. Den lineære skinne tager herefter over og bruger ligeledes vibrationer til at lede skruerne fremad.

En sensor kontrollerer antallet af skruer, så presset herfra ikke bliver så stort, at det påvirker fremføringen. Til slut udskilles skruerne enkeltvis og præsenteres i overensstemmelse med kundens behov for den videre håndtering af skruen.

Se fødesystemet i videoen

Læs vores seneste nyheder

Hils på vores praktikant, Danni

Hils på vores praktikant, Danni

Vores Konstruktionsafdeling er blevet midlertidig udvidet med Danni, der skal være i praktisk hos os som led i sin uddannelse til Produktionsteknolog.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948