Spar tid og penge med vores værktøjskasse fra Zimmer

Nyheder

27. september 2022

Spar tid og penge med vores værktøjskasse fra Zimmer

De patenterede støddæmpere fra Zimmer er en favorit hos kunder, som har ekstreme krav til holdbarhed og kvalitet. Kvaliteten er så uovertruffen, at støddæmperne blev fremstillet og monteret i hånden frem til starten af 2020.

Denne proces var dog bekostelig og forlængede leveringstiden betydeligt. Zimmer valgte derfor at automatisere produktionen samt optimere designet på de unikke støddæmpere, hvilket gjorde produkterne meget mere tilgængelige for alle. Samtidig sikrede udviklingen en bred pallette af produkter, der dækker alle behov.

Værktøjskassen

Vi har sammensat en værktøjskasse med 10 forskellige støddæmpere, der tilsammen rummer de mest anvendte størrelser. Støddæmperne er alle justerbare, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at teste dig frem til det mest optimale dæmpningsniveau. På den måde kan du bestille det rette produkt fra starten og samtidig forlænge dets levetid ved at vælge den helt rette støddæmper til opgaven.

De justerbare støddæmpere er udstyret med en 5-trins skala, du nemt kan aflæse og konvertere til et specifikt produkt. Du har samtidig mulighed for at finjustere støddæmperne imellem de 5 markerede niveauer og anvende dem direkte i din løsning, hvis du har behov for en støddæmper med et ganske særligt dæmpningsniveau.

Teknologien bag Zimmer støddæmpere

Zimmers støddæmpere bygger på deres patenterede design, et såkaldt sneglesporsprincip. Dette sikrer et optimalt dæmpningsforløb og en unik levetid for produkterne. Dæmpningskurven er et udtryk for hvor godt en støddæmper nedbremser en masse. Fordelen ved støddæmpere fra Zimmer kan i denne sammenhæng bedst illustreres ved hjælp af nedenstående diagrammer.

Den sorte kurve i dette diagram viser, hvor svært det er for en standard støddæmper at nedbremse og stoppe en given modstand.

Den blå kurve i dette diagram viser til sammenligning, hvordan de patenterede støddæmpere fra Zimmer nedbremser og stopper en given modstand. Her fremgår det tydeligt, hvor tæt Zimmer produkterne kommer på det optimale dæmningsniveau, som den orange linje er et udtryk for.

Læs vores seneste nyheder

Fremføring af posekonnektor

Fremføring af posekonnektor

Alle vores Astro fødesystemer tegnes, udvikles og bygges inhouse, og nu har vores dygtige konstruktions- og monteringsafdeling netop sendt endnu et fødesystem ud ad døren.

Dette fødesystem håndterer pose konnektorer.

Læs mere

Astro fødesystem

Astro fødesystem

Vores Astro fødesystemer sikrer dine emner en optimal start på rejsen gennem produktionsanlægget
Præcis som denne løsning, vi netop har leveret til en kunde, der udfælder, orienterer og fremfører 4 forskellige emner til den videre produktionsproces.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Allé 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948