United Components byder velkommen til 2 nye kolleger

Ulrik Christensen

Bo Jørgensen

Nyheder

20. januar 2018

 

Vi styrker organisationen yderligere

Det er en stor glæde at kunne starte året med at byde velkommen til 2 nye, kompetente kolleger.

Ulrik Christensen er ansat som teknisk supporter og er en styrkelse af vores tekniske team indenfor ordrehåndtering, projektstyring og generel teknisk support. Ulrik er branchekendt og bidrager med en alsidig erfaring inden for metalindustri og automatisering.

I vores serviceafdeling har vi udvidet teamet med ansættelsen af Bo Jørgensen, der sammen med Klaus Daugaard vil styrke den tætte dialog  med kunderne om vores produkter og ydelser, på et marked hvor vi oplever stigende efterspørgsel efter service og vedligeholdelse. 

Bo har ligeledes en alsidig baggrund inden for robotter og automation.

Med ansættelsen af Ulrik og Bo kan United Components i endnu højere grad sikre, at vores kunder til enhver tid får den bedste rådgivning og den mest optimale løsning.

Tag godt imod vores 2 nye kolleger.

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948