Vi styrker vores svenske selskab

Nyheder

Januar 2023

 

Per-Olof tiltræder stillingen som Key Account Manager

Vi er super glade for at meddele, at vi styrker vores svenske selskab, United Components AB, med en rigtig stærk salgsprofil i form af Per-Olof Aldeborn 🦾😊

Per-Olof tiltræder som Key Account Manager i vores svenske afdeling og kan kontaktes på tlf. +46 (0) 702 68 98 64 og mail: peo@ucse.se

Han kommer fra en stilling som Area Sales Manager i Rittal i Sverige, og har de forgange 15 år bestredet salgs- og ledelsesstillinger i selvsamme selskab.

Privat bor Per-Olof i en lille by ved navn Magnarp udenfor Ängelholm med sin kone, Annelie, og deres døtre Sara og Therese. 

Hvor fritiden for kone og børn bruges på ridning og islandske heste, har Per-Olof i stedet kastet sig over kampsport i form af Tae Kwon-do og Thaiboksning, som han har dyrket siden han var 16 år. 

Derudover bruges der meget tid med at træne familiens hund, en lille, Fransk Bulldog når det ikke er interessen for motorcykler og amerikanske biler, der trækker. 

Det er nemlig ikke kun kampsporten, der har fyldt i Per-Olof’s liv, siden han var 16, han har også kørt motorcykel på Road Racing baner til formålet. De er nu byttet ud med en garage, hvor der rodes med Harley-Davidson sammen med vennerne.  

Vi er super glade for at udvide teamet i Sverige, og ser frem til samarbejdet. 

Læs vores seneste nyheder

Hils på vores praktikant, Danni

Hils på vores praktikant, Danni

Vores Konstruktionsafdeling er blevet midlertidig udvidet med Danni, der skal være i praktisk hos os som led i sin uddannelse til Produktionsteknolog.

Læs mere

Doosan H2017 kollaborativ robot

Doosan H2017 kollaborativ robot

I sommeren 2020 lancerede Doosan Robotics H-serien, der udmærker sig ved at veje det halve af tilsvarende cobots og samtidig være markedets sikreste samt kraftigste.

Læs mere

Fremføring af posekonnektor

Fremføring af posekonnektor

Alle vores Astro fødesystemer tegnes, udvikles og bygges inhouse, og nu har vores dygtige konstruktions- og monteringsafdeling netop sendt endnu et fødesystem ud ad døren.

Dette fødesystem håndterer pose konnektorer.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948