Vi udvider vores Team her i Middelfart

Hanne Bentsen er startet som Bogholder

I september måned bød vi Hanne velkommen her i United Components. Hanne er kontoruddannet og var tidligere Administrativ Assistent i Entrade A/S i Galten.

Hanne er oprindeligt fra Bogense, og har boet i Østjylland med sin mand, Martin, de forgange 30 år. Men da Martin’s arbejde bød på en flytning i sommers, var vi så heldige, Hanne fandt vej til os.

Helt tilfældigt var det dog ikke, at Hanne og Martin endte med at bosætte sig i Middefart. En stor del af deres fritid bruges nemlig på motorbåden Lady, der med sine 43 fod har fyldt godt i havnebassinet i Middelfart i de sidste 3 år, hvor de har haft bådplads her i byen.

Man skulle næsten tro, at årelang sejlererfaring førte til den ultimative investering i en båd af den størrelse. Men nej, Hanne og Martin er begge så modige, at de i 2017 kastede sig over sejlertilværelsen kun med et par sejlture i vennernes båd i rygsækken.

Når fritiden ikke bruges på vandet, er det deres voksne børn, Jonas og Trine, der løber med opmærksomheden. Jonas har endda bidraget med 3 børnebørn, der naturligvis også fylder i tilværelsen for Hanne og Martin.

Vi er rigtig glade for at kunne udvide vores Team med Hanne!

 

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948