Vi er stolte sponsorer af Ellen Hjøllund Klinge, der hiver en 9. plads hjem i parløb til Senior-VM i banecykling

Nyheder

12. september 2023

 

Det 22-årige talent fra Strib, Ellen Hjøllund Klinge, har udmærket sig under den danske fane ved VM i Glasgow.

Sammen med Amalie Dideriksen, blev det til en 9. plads i parløb til Senior-VM i banecykling. Ellen er forsvarende Danmarksmester i Parløb og Omnium på banen, og hun blev sidste år en del af det danske elitelandshold på banen, hvor hun har været reserve for de to etablerede parløbsryttere, Amalie Dideriksen og Julie Leth. Da Julie ikke havde mulighed for at deltage i VM i år, blev Ellen derfor sat ind, hvilket har resulteret i det flotte resultat for de to ryttere.

Vejen til VM

Ellen begyndte for alvor at cykle i efteråret 2017, hvor hun hurtigt blev en del af Juniorlandsholdet på landevejen. Herfra rykkede hun op på elitelandsholdet og oplevede hvordan konkurrencen for alvor spidsede til. Hendes fokus har derfor været på kontinuerlig udvikling, der sikrede hende en plads på det danske elitelandshold på banen sidste år. Omstændighederne herefter har bidraget til, at Ellen er blevet en fast del af OL-kvalifikationen i parløb, hvilket hun ikke lægger skjul på, er hendes ultimative drøm – at køre OL i parløb. Lige forude er dog EM på landevej til september og EM på banen i januar 2024, der ligesom VM tilbage i august, er en del af OL-kvalifikationen.

Sponsoraterne gør forskellen

De høje ambitioner og imponerende resultater på både landevej og banen kommer ikke af sig selv. Ellen har arbejdet benhårdt for at nå hertil og i starten af 2023, tog hun beslutningen om at fokusere alt sin tid på cyklen.

Hun opholder sig derfor primært i Belgien i øjeblikket, hvor hun har skrevet kontrakt med et Belgisk landevejshold, Carbonbike Giordana by Gen z, der giver hende mulighed for at deltage i en masse løb.

Sådan en kontrakt er dog ikke professionel, endnu, hvilket betyder, at Ellen selv afholder alle udgifter med undtagelse af landsholdsløbene. Hun er derfor blandt andet afhængig af sponsorater, der kan få dagligdagen til at hænge sammen.

I United Components er vi super stolte af, at vi for 2. år i træk kan hjælpe Ellen på vej mod hendes store drøm om OL, der måske slet ikke er så langt væk.

Hvis du også vil være med til at gøre en stor forskel for et talent som Ellen, kan du kontakte hende på tlf. +45 4247 3736 eller mail: ellenhklinge@hotmail.com

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948