Vi har modtaget vores 5. Børsen Gazelle kåring

Nyheder

3. oktober 2022

United components

Vi er stolte af at modtage vores 5. Gazellekåring

Tilbage i 2008 modtog vi vores første Gazellekåring af Børsen. Siden har vi været gazellevirksomhed igen i 2009, 2018, 2020 og nu har vi netop modtaget den 5. kåring.

En gazellevirksomhed er en virksomhed, der i løbet af de sidste 4 regnskabsår har haft positiv vækst hvert år, og som samlet set minimum har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Kåringen som gazellevirksomhed er en anerkendelse fra Børsen, der indhenter data fra Erhvervsstyrelsen samt Experian og udvælger de virksomheder, der opfylder førnævnte krav.

Vi er meget stolte af at modtage kåringen endnu engang, og vil i den forbindelse gerne takke vores gode medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og leverandører for bidraget til vores fortsatte vækst.

Læs vores seneste nyheder

Fremføring af posekonnektor

Fremføring af posekonnektor

Alle vores Astro fødesystemer tegnes, udvikles og bygges inhouse, og nu har vores dygtige konstruktions- og monteringsafdeling netop sendt endnu et fødesystem ud ad døren.

Dette fødesystem håndterer pose konnektorer.

Læs mere

Astro fødesystem

Astro fødesystem

Vores Astro fødesystemer sikrer dine emner en optimal start på rejsen gennem produktionsanlægget
Præcis som denne løsning, vi netop har leveret til en kunde, der udfælder, orienterer og fremfører 4 forskellige emner til den videre produktionsproces.

Læs mere

Spar tid og penge med vores værktøjskasse fra Zimmer

Spar tid og penge med vores værktøjskasse fra Zimmer

Vi har sammensat en værktøjskasse med 10 forskellige støddæmpere, der tilsammen rummer de mest anvendte størrelser. Støddæmperne er alle justerbare, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at teste dig frem til det mest optimale dæmpningsniveau.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Allé 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948