Vi har modtaget vores 5. Børsen Gazelle kåring

Nyheder

3. oktober 2022

United components

Vi er stolte af at modtage vores 5. Gazellekåring

Tilbage i 2008 modtog vi vores første Gazellekåring af Børsen. Siden har vi været gazellevirksomhed igen i 2009, 2018, 2020 og nu har vi netop modtaget den 5. kåring.

En gazellevirksomhed er en virksomhed, der i løbet af de sidste 4 regnskabsår har haft positiv vækst hvert år, og som samlet set minimum har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Kåringen som gazellevirksomhed er en anerkendelse fra Børsen, der indhenter data fra Erhvervsstyrelsen samt Experian og udvælger de virksomheder, der opfylder førnævnte krav.

Vi er meget stolte af at modtage kåringen endnu engang, og vil i den forbindelse gerne takke vores gode medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og leverandører for bidraget til vores fortsatte vækst.

Læs vores seneste nyheder

Hils på vores praktikant, Danni

Hils på vores praktikant, Danni

Vores Konstruktionsafdeling er blevet midlertidig udvidet med Danni, der skal være i praktisk hos os som led i sin uddannelse til Produktionsteknolog.

Læs mere

Vi byder Per-Olof velkommen

Vi byder Per-Olof velkommen

Vi er super glade for at meddele, at vi styrker vores svenske selskab, United Components AB, da Per-Olof tiltræder stillingen som Key Account Manager.

Læs mere

Doosan H2017 kollaborativ robot

Doosan H2017 kollaborativ robot

I sommeren 2020 lancerede Doosan Robotics H-serien, der udmærker sig ved at veje det halve af tilsvarende cobots og samtidig være markedets sikreste samt kraftigste.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948