Fremføring af posekonnektor med Astro fødesystem

Nyheder

21. November 2022

Vi har leveret et Astro fødesystem, der udfælder, orienterer og fremfører emnerne

Alle vores Astro fødesystemer tegnes, udvikles og bygges inhouse, og nu har vores dygtige konstruktions- og monteringsafdeling netop sendt endnu et fødesystem ud ad døren.

Dette fødesystem håndterer posekonnektorer og er udstyret med en 20 liters vibrationsbunker.

Kunden hælder ganske enkelt emnerne op i bunkeren, som fodrer en cirkulær top, der er monteret på et vibratordrev.

Emnerne føres rundt ved hjælp af vibrationer, og når orienteringen af emnet er som ønsket, udfældes det herfra til en lineær skinne, der også er monteret på et vibratordrev.

Herfra føres emnet frem, indtil det for enden af den linære skinne udfældes, så det er klar til aftagelse i overensstemmelse med kundens ønsker. 

Du kan se en demonstration af fødesystemet i videoen, der i forbindelse med test af systemet blot smider emnerne ned i en gul kasse. 

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948