Læser du til Produktionsteknolog eller Automationsteknolog og søger praktikplads?

Jeg kan anbefale dig at søge praktikplads ved United Components, fordi du får en masse frihed under ansvar og får lov til at koble teori til praksis gennem en bred vifte af projekter. Det er nogle rigtig spændende arbejdsopgaver, man får lov til at deltage i og varetage og der er rigtig mange ting, man kan bruge til sit afgangsprojekt. Samtidig er der et virkelig godt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at stå op om morgenen og gå på arbejde.
Danni Lozano Andersen
Produktionsteknolog, UCL Odense

United Components blev stiftet i 2003, og vi har i dag hovedkontor i Middelfart. Derudover har vi et selskab i Sverige under navnet UC United Components AB. Vi beskæftiger os med handel, rådgivning og teknisk service af løsninger og komponenter målrettet Skandinaviske industrivirksomheder. Herudover har vi etableret vores eget brand inden for fødesystemer og fremføringsteknologi, vi kalder ASTRO. Vores målgruppe kendetegnes ved at være de største maskinbyggere og virksomheder i Skandinavien, der stilles derfor store krav til høj kvalitet og driftssikkerhed.

I kraft af vores ASTRO løsninger har vi vores egen Konstruktionsafdeling og Monteringsværksted. Som praktikant i vores Konstruktionsafdeling, får du derfor mulighed for at være med i hele processen fra et tilbud accepteres af en kunde til løsningen tegnes, konstrueres og samles her i huset. Vores projekter er alle unikke løsninger, der er fremstillet i overensstemmelse med kundernes individuelle specifikationer. Vi får derfor en masse spændende og forskellige opgaver ind ad døren, som du bliver en del af. Vi synes, det er vigtigt, du får lov til at prøve kræfter med forskellige discipliner og bliver en del af virksomheden.

Som praktikant hos os kan du forvente:

 • At tegne i Inventor sammen med dine kollegaer i Konstruktionsafdelingen
 • Tværfagligt arbejde med produktudvikling
 • Erfaring med design og konstruktion
 • Frihed under ansvar, så du kan få mest muligt ud af din praktiktid hos os
 • Faglig udvikling
 • Gode, engagerede kollegaer
 • Morgenmad og frokost

Danni læser til Produktionsteknolog

Uddannelsen som Produktionsteknolog

Uddannelsen som Produktionsteknolog er en 2 årig Erhvervsakademiuddannelse. Uddannelsen udbydes over hele landet og kan således læses i Esbjerg, Herning, Horsens, Kolding, København, Randers, Slagelse, Sønderborg, Aalborg, Aarhus og som i Danni’s tilfælde på UCL i Odense. 

Produktionsteknologuddannelsen består af 4 semestre. I løbet af de første 3 semestre (1½ år) arbejder du med forskellige fagområder – både obligatoriske (1. og 2. semester) og lokale (3. semester). 3. semester byder på valgfag, hvor de studerende præsenteres for et valgfagskatalog. 

Fagområder udgør: 

 • Produktudvikling
 • Konstruktion
 • Teknisk dokumentation
 • Materiale- og fremstillingsteknologi
 • Automatisering
 • Virksomhedsteknik
 • Produktionsteknik

4. semester er delt i to forløb. Først er du i praktik i mindst 3 måneder i en virksomhed. Herefter skriver du afslutningsprojekt ud fra en problematik i din praktikvirksomhed, hvilket giver tæt tilknytning til den samme virksomhed i det sidste halve år af studiet.

Læs mere om uddannelsen på UCL’s hjemmside

Nyheder

Januar 2023

 

Vi har glæde af Danni, der er i praktik hos os de kommende 3 måneder

Vores Konstruktionsafdeling er blevet midlertidig udvidet med Danni, der skal være i praktik hos os som led i sin uddannelse til Produktionsteknolog.

Danni er 32 år gammel og bor i Odense med sin kone, Katrine, og deres børn, Sophus på 4 år og Frede på 2. Danni er oprindeligt uddannet Værktøjsmager, men inden da gennemførte han en STX uddannelse og gik direkte fra Gymnasiet til cirkusmanegen – i bogstaveligste forstand. Han har nemlig arbejdet en årrække som artist for Cirque du soleil, hvor han har turneret over hele kloden med cirkusset.

Da rejsefeberen havde lagt sig, kom han i mesterlære ved Lemvig Værktøjsfabrik og gennemførte værktøjsmageruddannelsen, der senere ledte ham til Fimek og Hjernø Værktøjsfabrik. 

Han valgte herfra at overbygge med Produktionsteknologuddannelsen, som han er færdig med til sommer. Som led i uddannelsen gennemfører man et praktikforløb, som vi har været så heldige at være ramme for.  

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948