Danni læser til Produktionsteknolog

Uddannelsen som Produktionsteknolog

Uddannelsen som Produktionsteknolog er en 2 årig Erhvervsakademiuddannelse. Uddannelsen udbydes over hele landet og kan således læses i Esbjerg, Herning, Horsens, Kolding, København, Randers, Slagelse, Sønderborg, Aalborg, Aarhus og som i Danni’s tilfælde på UCL i Odense. 

Produktionsteknologuddannelsen består af 4 semestre. I løbet af de første 3 semestre (1½ år) arbejder du med forskellige fagområder – både obligatoriske (1. og 2. semester) og lokale (3. semester). 3. semester byder på valgfag, hvor de studerende præsenteres for et valgfagskatalog. 

Fagområder udgør: 

  • Produktudvikling
  • Konstruktion
  • Teknisk dokumentation
  • Materiale- og fremstillingsteknologi
  • Automatisering
  • Virksomhedsteknik
  • Produktionsteknik

4. semester er delt i to forløb. Først er du i praktik i mindst 3 måneder i en virksomhed. Herefter skriver du afslutningsprojekt ud fra en problematik i din praktikvirksomhed, hvilket giver tæt tilknytning til den samme virksomhed i det sidste halve år af studiet.

Læs mere om uddannelsen på UCL’s hjemmside

Nyheder

Januar 2023

 

Vi har glæde af Danni, der er i praktik hos os de kommende 3 måneder

Vores Konstruktionsafdeling er blevet midlertidig udvidet med Danni, der skal være i praktik hos os som led i sin uddannelse til Produktionsteknolog.

Danni er 32 år gammel og bor i Odense med sin kone, Katrine, og deres børn, Sophus på 4 år og Frede på 2. Danni er oprindeligt uddannet Værktøjsmager, men inden da gennemførte han en STX uddannelse og gik direkte fra Gymnasiet til cirkusmanegen – i bogstaveligste forstand. Han har nemlig arbejdet en årrække som artist for Cirque du soleil, hvor han har turneret over hele kloden med cirkusset.

Da rejsefeberen havde lagt sig, kom han i mesterlære ved Lemvig Værktøjsfabrik og gennemførte værktøjsmageruddannelsen, der senere ledte ham til Fimek og Hjernø Værktøjsfabrik. 

Han valgte herfra at overbygge med Produktionsteknologuddannelsen, som han er færdig med til sommer. Som led i uddannelsen gennemfører man et praktikforløb, som vi har været så heldige at være ramme for.  

Læs vores seneste nyheder

Vi byder Per-Olof velkommen

Vi byder Per-Olof velkommen

Vi er super glade for at meddele, at vi styrker vores svenske selskab, United Components AB, da Per-Olof tiltræder stillingen som Key Account Manager.

Læs mere

Doosan H2017 kollaborativ robot

Doosan H2017 kollaborativ robot

I sommeren 2020 lancerede Doosan Robotics H-serien, der udmærker sig ved at veje det halve af tilsvarende cobots og samtidig være markedets sikreste samt kraftigste.

Læs mere

Fremføring af posekonnektor

Fremføring af posekonnektor

Alle vores Astro fødesystemer tegnes, udvikles og bygges inhouse, og nu har vores dygtige konstruktions- og monteringsafdeling netop sendt endnu et fødesystem ud ad døren.

Dette fødesystem håndterer pose konnektorer.

Læs mere

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948