Vi styrker Konstruktionsafdelingen

Vi har budt Christian Torp velkommen i Konstruktionsafdelingen

Den fortsat øgede efterspørgsel på vores ASTRO fødesystemer, har for alvor givet vores Konstruktionsafdeling vokseværk. Vi har derfor haft fornøjelsen af at tilføje endnu et skrivebord og udvide teamet med Christian Torp, der er blevet ansat som Design Engineer.

Christian kommer oprindeligt fra den lille by, Tinglev, i det Sønderjyske, hvor han er uddannet Bygningssnedker. De første mange år af hans arbejdsliv, er derfor gået med at producere special butiksinventar, køkkener og bådaptering.

Desværre blev Christian ramt af en skade for et par år siden, der betød, at han ikke længere kunne holde til det fysisk, hårde arbejde. Han valgte derfor at sadle om i tilværelsen og starte på uddannelsen som Produktionsteknolog i Odense, som han færdiggjorde i sommers.

Vores tidligere Praktikant, nu kollega, Danni, var også at finde på skolebænken sammen med Christian. Den relation ledte Christian forbi os i Middelfart, og her blev der hurtigt konstateret, at en “gammel” træmand, sagtens kan lære nye tricks!

Christian er i dag bosat i Horsens, og når han ikke bruger sin dagligdag på fødesystemer og automationsløsninger, interesserer han sig for historisk formidling af middelalderen, når han ikke passer på de unge mennesker til Smukfest, gennem sit arbejde som frivillig.

 

Læs vores seneste nyheder

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?

Tabte du dit emne?Nyheder Med GEP2000 serien fra Zimmer Group er dit emne altid i sikre hænder!GEP2000 serien fra Zimmer er nemlig udstyret med en selvlåsende mekanisme, der automatisk sikrer og...

UFM Precision5

UFM Precision5

UFM Precision5 fra PROMESSNyheder Høj præcision til opgaver, der kræver små kræfter og maksimal nøjagtighed!UFM Precision5 er en avanceret præcisionspresse skabt til montage- og samleopgaver med...

UNITED COMPONENTS A/S

Korsholm Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Tlf.: +45 64 40 09 70

CVR: 27154948